Forskjellige usikrede lån

Kredittkort

Det finnes mange forskjellige lån. Lån blir ofte delt opp i to grupper. Den ene gruppen kalles for sikrede lån og den andre gruppen kalles for usikrede lån. Det er spesielt de usikrede lånene vi skal gå litt mer inn på i dag. Har du et usikret lån så kan du godt kalle deg litt heldig fordi det kun er 30% av alle som søker på lån som får et usikret lån. De sikrede lånene er ikke så spennende. Disse lånene går ut på at du har en sikkerhet i et objekt, ofte et pant.

Kredittkortet er det første usikrede lånet vi skal ta for oss. Det er et veldig populært lån og det finnes oss de aller fleste i dag. Når du tar opp et lån er det viktig at du tenker over flere ting. Det ene er hvordan lånet ditt er strukturert. Fordelen med kredittkort er at de har rentefri periode, men ulempen er at når denne perioden er over så blir det veldig dyrt å bruke lånet. Hva som passer deg best av rentefritt for deretter betale høy rente eller fortsette å betale høy rente avhenger av hvor mye penger du har. Det beste er å betale ned kredittkortet før den rentefrie perioden er over.

Forbrukslån

Kredittkortet er det mest utbredte usikrede lånet. En annet veldig utbredt lån er forbrukslånet. Det er et lån uten rentefrihet. Her må du betale uansett renten og avdrag hver eneste måned. Dette lånet gir deg en struktur og er et veldig godt lån for deg å kjøpe. Det hjelper ikke om du er fattig eller rik, lånet må betales tilbake. Det som hjelper er om du er rik fordi da får du lavere rente. Det er mulig for de fleste å få et fornuftig forbrukslån. De aller billigste forbrukslån finner du nok på steder som tiltrekker seg alle slags søkere.

Når du søker etter billige forbrukslån starter du med steder som er kjente og gode på lån. Disse finner du på internett. Det finnes mange steder som tilbyr, men ikke så mange som er profesjonelle og gode. Forbrukslånet er tidsbegrenset så det er viktig for deg å søke på lån og betalingsperiode som passer din økonomi bedre enn noe annet. Når du er klar for å nedbetale hele lånet kan du godt gjøre dette før tiden. Det er det ingen som synes er noe problem og folk vil gjerne hjelpe deg med det.

Blankolån

Når du tar opp et lån er det viktig at du vet hva slags lån det er snakk om. Et blanko lån er et usikret lån som du kan bruke slik du har lyst innenfor en viss grense. Det er som å kombinere de faste rammene til et forbrukslån med fleksibiliteten til et kredittkort. Du kan bruke lånet som et kredittkort uten at det straffer seg. Du trekker på det og betaler tilbake etter behov.